Klantverhalen
P5COM

Een jaar lang werkte IKSYZ zij aan zij met P5COM, een consultancy bureau in Blaricum dat voornamelijk gericht is op de zorgsector. Matthijs en Renate waren onderdeel van het projectteam, met Qurien Brouwer van P5COM als projectleider. Met elkaar zetten zij de schouders eronder om de impact van veranderingen binnen een zorgorganisatie duurzaam de goede kant op te sturen.

“Zij begrepen vaak al met een half woord wat nodig was”

Qurien vertelt:  “De uitdaging begon toen de wet op registratie een golf van veranderingen teweegbracht bij een grote landelijke zorgaanbieder. De implementatie verliep niet zo vlekkeloos als gehoopt, met aanzienlijke begrotingsachterstanden tot gevolg. In dit turbulente jaar heeft IKSYZ geholpen bij het herstellen van de balans en het stroomlijnen van de werkmethoden. Met meetbaar positieve resultaten als kroon op ons gezamenlijke werk.

Kernvragen

In de zoektocht naar duurzame verbeteringen pakten we de kernvragen aan. Hoe creëren we een bedrijf dat volgend jaar nog bestaat? Hoe brengen we vreugde in het werk terug bij de medewerkers? Hoe minimaliseren we administratieve lasten? Hoe verkorten we de wachtlijsten? En bovenal, hoe zorgen we ervoor dat de cliënt op cruciale momenten de aandacht krijgt die ze verdienen?

“IKSYZ heeft een echte hands-on aanpak”

Doortastend

Prestatiecoaching was een sleutelelement, waarbij Renate en Matthijs om de week met de managers om tafel zaten om te praten over de voortgang. Daarin werkten zij uitermate doortastend. Dit was typisch een transformatieopdracht. Dat vereiste begrip voor mensen en duurzame verbetering. Het was bijzonder hoe zij, vaak al met een half woord, begrepen wat nodig was.

Hands-on

IKSYZ heeft een echte hands-on aanpak. Matthijs bracht een scherp oog voor cijfers, terwijl Renate haar toegevoegde waarde op inhoudelijke aspecten liet gelden. Hun veelzijdigheid bood mij een breed scala aan mogelijkheden om de managers op de meest effectieve manier te ondersteunen. Door deze fijne samenwerking konden we snel afstemmen en het werk verdelen.

“In de toekomst zou ik IKSYZ zonder twijfel opnieuw inschakelen”

Diepere laag

De uiteindelijke resultaten zijn echt heel goed. Het was niet alleen een productieve samenwerking, maar ook een gezellige. IKSYZ biedt een diepere laag van vertrouwen en verbinding, waardoor alles gewoon leuker wordt. Samen lachen, serieuze gesprekken voeren en hard werken: hun vermogen om niet alleen professioneel, maar ook op een persoonlijk niveau te verbinden, maakt hen een waardevolle partner. In de toekomst zou ik IKSYZ zonder twijfel opnieuw inschakelen!”

Ontdek jouw ruimte voor groei

Met IKSYZ als reflecterende sparringpartner vind je keer op keer de juiste oplossing om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.