Over IKSYZ

Ons kloppende hart bestaat uit adviseurs van drie verschillende generaties.

Een resultaatgerichte aanpak

Als gids begeleiden wij onze klanten op een laagdrempelige manier om leiderschap en medewerker tevredenheid in organisaties te verbeteren. Ons kloppend hart bestaat uit adviseurs van drie verschillende generaties. Deze drie-eenheid geeft ons het sterke fundament van verschillende competenties uit deze generaties. Onze mix van een pragmatische, resultaatgerichte aanpak en een innovatieve en creatieve denkwijze maakt ons als adviseurs breed inzetbaar. Wij zien het als een uitdaging om de juiste vragen te stellen en organisaties een spiegel voor te houden. Samen zoeken we naar een passende aanpak waarna we, – waar nodig met mensen uit ons netwerk – aan de slag gaan met de oplossing.

Onze aanpak

Praktisch, zonder ellenlange strategiedocumenten. Spiegelend en evaluerend, zodat je direct aanpassingen kunt doorvoeren in de praktijk. Als constante sparringpartner helpen wij bedrijven de ruimte voor groei te ontdekken op het gebied van leiderschap, kwaliteit, competentiemanagement en vertrouwen in eigen kunnen.

Ontmoet team IKSYZ

Aanmoedigen
Toewijding, empathie en aanmoediging: Renate biedt het allemaal. Haar drie jonge kinderen mogen in hun handjes knijpen met zo’n moeder. Maar haar klanten, collega’s net zo goed. Haar toewijding gaat verder dan de gebruikelijke inzet. Ze gaat tot 110% om anderen te ondersteunen. Ze is een pro in effectief managen en organiseren in professionele contexten.

Gestructureerd
Werk je met Renate, dan werk je met een altijd vrolijke professional die niet alleen concepten snel begrijpt, maar ze ook omzet in tastbare acties en plannen. Haar enthousiasme en gestructureerde aanpak vormen de perfecte mix om doelen te verwezenlijken. Ze heeft een uitzonderlijke capaciteit om evenwicht te bewaren tussen werk en gezin. Hiermee inspireert ze ons allemaal.

Empathie
Met Renate samenwerken is structuur en empathie gegarandeerd. Wil je zelf ervaren hoe ontzettend fijn dit is? Leer haar kennen. Plan een (online) meeting, of stuur haar eerst eens e-mail of appje. Ze is benieuwd naar je!

Vragen stellen
‘Hoe betrokken voel jij je bij je team?’ ‘Welke eigenschappen zou je graag ontwikkelen?’ Vragen stellen zonder oordeel, daarin is Maarten heer en meester. Ze zetten je flink aan het denken. Met zijn luisterend oor en jouw eerlijke antwoorden verbindt hij mensen.

Rust
Zeg je Maarten dan, zeg je rust. Dat ervaar je direct zodra je in zijn omgeving bent. In ontspannen sfeer brengt hij jou naar een nieuwe zakelijke visie. Hij is meer dan een vragensteller en gids. In een organisatie pakt hij soepel zijn rol: warm, ondersteunend voor het hele team. Als geen ander kan hij elementen samenbrengen en daarmee iets nieuws creëren.

Harmonie
Niet alleen binnen het bedrijf trouwens. In zijn vrije tijd laat hij dit talent los op iets heel anders: culinaire hoogstandjes. De heerlijkste gerechten die hij op tafel tovert weerspiegelen zijn natuurlijke talent om harmonie aan te brengen. Maak eens kennis met Maarten om te sparren. Over koken maar natuurlijk vooral om jouw kansen te ontdekken!

Innoveren
Typisch Matthijs? Een innovatieve geest. Uit alle hulpvragen in een team, ontrafelt Matthijs de rode draad. Of beter gezegd, alle rode draden. Waar hij vervolgens vakkundig een nieuw koord van knoopt. Hij legt automatisch verbindingen die anderen niet zien. Alsof de ideeën bij hem naar binnenvliegen.

Bruggenbouwer
Uit wat hij hoort en ziet, ontstaan verrassende, out-of-the box-ideeen. Die zet hij om in praktische tips en plannen om direct mee aan de slag te gaan. En die krijg je gepresenteerd met een warme dosis empathie. De optelsom van het vermogen om te luisteren en te innoveren met alle informatie, maakt hem een bruggenbouwer.

Doortastend
Zijn diepgaande inzichten in de professionele behoeften en uitdagingen gaan altijd samen met aandacht voor de menselijke kant van collega’s en klanten. Hij is een doortastende bron van vernieuwing waarmee hij teams verbindt. Wil je Matthijs zelf leren kennen? Stuur hem een e-mail, hij maakt graag een afspraak met je om een telefonisch, of live met een kop koffie, kennis te maken.

Sponsoring Special Golf

Stimuleren van sport en bewegen voor mensen met een verstandelijke beperking is belangrijk, zo niet noodzakelijk. Dit is een algemeen statement in onze samenleving en hier wordt op verschillende manieren vorm aan gegeven. Uit landelijke onderzoeken blijkt dat deze groep mensen te weinig of nauwelijks deelneemt aan sport- en bewegingsactiviteiten. Special Golf (G-Golf) heeft de ambitie om deze doelgroep, structureel, een veilige omgeving te bieden binnen de golfsport. Sporten en met name Special Golf (G-Golf) is bouwen aan eigenwaarde, sociale vaardigheden, gezond blijven en plezier beleven.

IKSYZ begeleidt haar klanten in het versterken van leiderschap en motiveren van tevreden medewerkers. Het enthousiasme én de passie voor het golf vanuit de spelers én begeleiders van Special Golf gaf ons de motivatie om als sponsor het team te ondersteunen. Deze motivatie is voor ons het voorbeeld hoe organisaties samen een doel kunnen bereiken.

Wil je meer weten over Special Golf en de stichting, kijk dan gerust verder op de website van Stichting Special Golf.